Kontorsstädning till slut

Tjabba tjena hallå bloggen! Jag fick mig en väldigt positiv överraskning när jag klev in på jobbet i morse och det tänkte jag nu dela med mig av till er. Det är nämligen så att vi personal har klagat lite på städningen här och ifrågasatt varför vi anställer kontorsstädning. Enda sedan jag började här så har chefen kommit någon timme tidigare än alla andra och kört ett ryck med dammsugaren. Det har visserligen blivit rent på golvet, men de övriga ytorna har ingen gjort något åt. Våra skrivbord får vi städa själva utefter behov och köket städas lite halvdant efter lunchen, mycket mer än så är det inte. Nu till överraskningen när jag klev in på jobbet, jag har haft så mycket att göra under de här dagarna så jag har inte ens tänkt tanken på att plocka undan på skrivbordet och torka av. Runt 3-4 koppar tror jag stod jämte datorn när jag gick från jobbet igår, men idag när jag kom hit så var de borta. Dessutom så var även skrivbordet skinande rent och lika så golvet, jag började ana kontorsstädning. För så här bra har aldrig chefen städat själv och definitivt så har han inte gjort något med våra kontor, så det var ganska uppenbart att det här inte var hans arbete. Kort efter att jag hängt av mig mina grejer vid skrivbordet, så gjorde jag precis som vanligt. Jag gick och hämtade en kopp kaffe och då upptäckte jag också att även köket var helt rent, mina övertygelser angående kontorsstädning blev än mer starkare. Med tanke på att jag inte har sett min chef än så kan jag inte få det bekräftat men jag känner att han gjorde ett riktigt bra beslut genom att kontakta ett städföretag istället för att han själv ska behöva städa varannan dag.  

Du gillar kanske också...