Nu ska det hända grejer på tomten

Hallå där alla läsare! Nu är jag äntligen tillbaka med ett nytt blogginlägg och den här gången så kommer det handla en hel del om bygg, visst låter det lite intressant. Jag är inte så kunnig inom området bygg men visst hängde man med lite på träslöjden när man var ung, så lite koll skulle jag ändå säga att jag har. Dock är det inte tillräckligt med kunskap för att kunna utföra det här projektet, utan det får bli att bjuda in en snickare i Västerås som får komma hit istället. Om jag kanske ska ta och berätta lite om mina idéer och planer istället för att bara skriva om mina kunskaper inom bygg. Det är så här att jag har en tämligen stor trädgård som jag knappt använder till något. Just nu är det mest en gräsmatta bara, men ändringar ska ske. Under de kommande veckorna ska jag bland annat åka och köpa mig ett växthus för att plantera lite bär och andra växter som kan användas i matlagning. Det kommer ta lite plats av tomten och sen är det ju en snickare som ska få komma hit. Med den hjälpen vill jag få en friggebod. Jag har inte riktigt bestämt mig till vad jag ska med en friggebod till, men det kan säkert vara bra att ha. Antingen så inreder jag den som en liten gäststuga med en säng och några sittplatser eller så får det bli som ett förråd för mina verktyg och maskiner. Det är just nu de två alternativen som jag har, så får vi se vad det kommer användas till. Jag får ta och diskutera det med min fru lite och höra vad hon tycker. Hursomhelst så känns det bra att jag äntligen tar tag och använder delar av tomten till något. Ha en riktigt fin dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...