Olle Jegreus El AB

Hej och välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen så här efter lunch. Jag hoppas er dag har varit bra och att eftermiddagen har börjat på ett bra sätt. I det här inlägget är min tanke att jag ska prata om ett företag som heter Olle Jegreus El AB, det här företaget kan ni kontakta om ni behöver hjälp av en elektriker i Sollentuna med omnejd. 

Jag tänkte att det kunde vara bra för er att veta om att det finns ett företag som är särskilt duktiga inom elarbeten som skulle kunna vara till hjälp även för er som har ett behov av att få hjälp av elektriker i Sollentuna. Jag har själv vänt mig till Olle Jegreus El AB och fått hjälp bland annat med att dra en matarkabel från elskåpet på andra våning ner till tvättstugan i källaren. Jag är så nöjd med resultatet som det här företaget kunde ge mig och är det någon av er som har elarbeten eller elinstallationer som behöver genomföras så är Olle Jegreus El AB ett jättebra företag att vända sig till, i alla fall om man bor här Sollentuna eller i närheten. Jag blev så positivt överraskad när jag vände mig till dem för deras fina kundservice, jag fick ett otroligt fint bemötande och de förklarade exakt vad det vad de behövde göra och vad det skulle kosta, så jag slapp obehagliga överraskningar när fakturan skulle betalas. Det märks att det här företaget verkligen månar om sina kunder. Jag hoppas att ni tyckte det var intressant att få läsa om dessa otroligt duktiga elektriker i Sollentuna och att ni hör av er till dem ifall ni behöver den hjälp som de kan ge er. 

 

Du gillar kanske också...